UNION Norsk Næringsmegling

frithjof-foss-ny-lav

Frithjof Foss

UNION Norsk Næringsmegling Konstituert Daglig leder UNNM
x Telefon: 23 11 69 15
Mobil: 900 89 559
E-post: foss@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Frithjof Foss er konstituert daglig leder i UNION Norsk Næringsmegling AS. Foss har 11 års erfaring fra eiendomsbransjen, herunder tre år som markedssjef i Höegh Eiendom, hvor han blant annet hadde ansvar for den kommersielle utviklingen av handel og næring på Arcus-tomten på Hasle. Før dette jobbet han åtte år i Pareto Eiendom med kjøp, salg og utleie av næringseiendom. Fra tidligere av har Foss erfaring fra shipping bransjen som megler og befrakter. Foss er utdannet Handelsøkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

erlend-aagesen-ny-lav

Erlend Aagesen

UNION Norsk Næringsmegling Transaksjon
x Telefon: 23 11 69 21
Mobil: 90582317
E-post: aagesen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Erlend Aagesen er partner i UNION Norsk Næringsmegling AS, hvor han jobber med transaksjoner. Aagesen har bred erfaring fra M&A og Management Consulting hos Steinvender og Innovation (nå Quartz+Co) og har også jobbet med revisjon hos Ernst & Young. Erlend er utdannet Siviløkonom fra Siviløkonomutdanningen i Bodø og Cand. Jur. fra Universitetet i Oslo.

Alexander Gundersen

Alexander Gundersen

UNION Norsk Næringsmegling Transaksjon
x Telefon: 23 11 69 58
Mobil: 984 47 676
E-post: gundersen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Alexander Gundersen jobber som transaksjonsmegler i UNION Norsk Næringsmegling AS. Gundersen har tidligere jobbet med kapitalforvaltning hos Orkla Finans, med Corporate Finance Eiendom hos Pareto Private Equity, og har vært med å lede rådgivningsavdelingen til Vaagen Investering i Oslo. Gundersen har en Bachelor of Business Administration og Master of Applied Finance, fra Maquarie University i Sydney.

OSLO 20151209Portretter for UNION.Foto: nyebilder.no

Ole Magnus Bjerke

UNION Norsk Næringsmegling Transaksjon
x Telefon: 23 11 69 51
Mobil: 958 73 330
E-post: bjerke@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Ole Magnus Bjerke jobber som transaksjonsmegler i UNION Norsk Næringsmegling. Bjerke har bred erfaring fra investeringsvirksomhet, forretningsutvikling og M&A hos Arne Blystad AS, Norfund og SN Power, og har også jobbet med Management Consulting hos PwC. Bjerke er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Sandvika og har mellomfag sosialøkonomi fra Universitetet i Oslo.

20140528NB-331_1

Preben E. Klausen

UNION Norsk Næringsmegling Leder verdivurdering
Transaksjon
x Telefon: 23 11 69 25
Mobil: 976 15 132
E-post: klausen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Preben Klausen er partner i UNION Norsk Næringsmegling AS, hvor han jobber med eiendomstransaksjoner og leder avdeling for verdivurdering. Han har vært ansatt i UNION siden 2004. Tidligere jobbet han med salg av produkter til næringseiendomsbransjen. Klausen har en MBA i Finans fra Queensland University of Technology, og en Bachelor-grad i Økonomi & Administrasjon fra Central Queensland University i Australia.

20130821NB-364

Kristoffer Hagelsteen

UNION Norsk Næringsmegling Utleie
x Telefon: 23 11 69 18
Mobil: 474 88 787
E-post: hagelsteen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Kristoffer Hagelsteen har jobbet som utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling siden 2014. Hagelsteen har tidligere jobbet fem år i NAI FirstPartners Næringsmegling, primært med utleie av næringseiendom. Før dette jobbet han som kundeansvarlig i Lindorff AS med ansvar for bankenes bedriftsmarked. Hagelsteen er utdannet Cand. Jur. fra Universitetet i Oslo i 2004.

Torbjørn Hatløy

Torbjørn Hatløy

UNION Norsk Næringsmegling Utleie
x Telefon: 23 11 69 99
Mobil: 928 23 782
E-post: hatloy@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Torbjørn Hatløy Utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling. Hatløy har til sammen 7 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav de siste 5 årene som utleiemegler. Hatløy er utdannet bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

Sigurd Virik- lite

Sigurd Virik

UNION Norsk Næringsmegling Utleie
x Telefon: 23 11 69 52
Mobil: 909 46 264
E-post: virik@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Sigurd Virik jobber som rådgiver for utleie og transaksjon i UNION Norsk Næringsmegling. Virik har tidligere erfaring som trainee i Basale Næringsmegling der han jobbet med både utleie og transaksjon. Virik er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo, med fordypning i strategi og finans.

didrik-berg-lav

Didrik Sagbakken Berg

UNION Norsk Næringsmegling
x Telefon: 23 11 69 17
Mobil: 924 53 810
E-post: berg@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Didrik Sagbakken Berg jobber i UNION Norsk Næringsmegling AS som transaksjonsmegler. Han har tidligere jobbet to år som økonomikonsulent i Advokatfirmaet Schjødt. Didrik har en BBA med fordypning i finans og IT fra Stetson University, Florida i USA. Didrik har også en Master i eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Han har jobbet deltid i UNION NNM ved siden av master-studiet.

 

 


UNION Eiendomskapital

Bjørn Henningsen

Bjørn Henningsen

UNION Eiendomskapital Daglig leder UEK
Partner UNION Gruppen
x Telefon: 23 11 69 67
Mobil: 908 22 797
E-post: henningsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Bjørn Henningsen er daglig leder i UNION Eiendomskapital, som han var med å etablere i 2004. Han er partner i UNION Gruppen. Utover rollen som daglig leder er hans hovedfokusområder kjøp/salg av eiendom, finansiering samt skape verdier på eiendommene som UEK forvalter. Henningsen har 26 års erfaring fra eiendomsmarkedet i Norge, herav 13 års erfaring fra bank med hovedfokus på finansiering av næringseiendom, og deretter 12 års erfaring med eiendomsinvestering og eiendomsutvikling. Henningsen er siviløkonom fra Herriot-Watt University i Skottland.

Lars Even Moe

Lars Even Moe

UNION Eiendomskapital Partner UNION Gruppen
x Telefon: 23 11 69 68
Mobil: 982 18 792
E-post: moe@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Lars Even Moe er partner i UNION Gruppen med hovedansvar for UNIONs strukturerte eiendoms- produkter, herunder Storebrand Eiendomsfond og UNION Eiendomsinvest Norge AS. I tillegg er hans hovedfokus kjøp, finansiering og salg av eiendom. Moe var ansvarlig for etableringen av Norges første eiendomsfond for institusjonelle investorer hos Aberdeen Property Investors, før etableringen av UNION. Moe har 19 års erfaring med eiendomsinvesteringer, og er siviløkonom fra BI.

20130821NB-274

Jannecke Vinjum

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 44
Mobil: 975 79 304
E-post: vinjum@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Jannecke Vinjum jobber som konsernregnskapssjef i UNION Gruppen, hvor hun har ansvar for konsolidering og rapportering av Storebrand Eiendomsfond og UNION Gruppen. Hun har vært ansatt i konsernet siden 2009. Vinjum har mer enn 12 års erfaring fra revisjon, herav de siste 10 årene som ansatt i KPMG. Vinjum har også erfaring med forretningsførsel for private investorer og eiendomsselskaper. Vinjum er utdannet revisor fra Handelshøyskolen BI og har tatt høyere revisorstudiet ved NHH.

hakon-sundbye

Håkon Sundbye

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 45
Mobil: 924 88 988
E-post: sundbye@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Håkon Sundbye jobber med eiendomstransaksjoner med særlig fokus på utviklingseiendom, samt oppfølging av mandater og prosjekter. Han har jobbet i UNION Gruppen siden høsten 2006. Ved siden av erfaring fra forvaltning av eiendomskapital, har Sundbye bl.a. bistått i etableringen av UNION Corporate AS. Tidligere jobbet han i OBOS med investeringsanalyse, prosjektoppfølging og prosjektfinansiering. Sundbye er utdannet Msc Real Estate Investments fra CASS Business School i London.

Stine Sørgen, lite

Stine B. Sørgen

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 55
Mobil: 913 68 625
E-post: sorgen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Stine B. Sørgen jobber i UNION Eiendomskapital med verdimaksimering av eiendommene i selskapets portefølje. Fokus er aktiv forvaltning og leietakerpleie, herunder restrukturering og reforhandling av leieavtaler, samt utvikling av den enkelte eiendom. Hun jobbet tidligere syv år som utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling, inntil hun begynte i UNION Eiendomskapital i september 2015. Sørgen er utdannet Eiendomsmegler MNEF fra Handelshøyskolen BI, og har 15 års erfaring fra boligmegling/eiendomsoppgjør, herunder 10 år som fagansvarlig i DnB Eiendom.

Are Duus Carlsen

Are Duus Carlsen

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 46
Mobil: 906 43 067
E-post: carlsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Are Duus Carlsen jobber i UNION Eiendomskapital med verdimaksimering av eiendommene i selskapets portefølje gjennom aktiv leietakerpleie, herunder restrukturering og reforhandling av leieavtaler, og eiendomsutvikling. Duus Carlsen har jobbet i selskapet siden 2009, og har 13 års erfaring som eiendomsbesitter, eiendomsutvikler og eiendomsforvalter med særskilt fokus på handelseiendommer. Han er utdannet industriell økonom fra Høgskolen i Agder og Norske Shipping Akademi.

Glenn Tore Stray

Glenn Tore Stray

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 48
Mobil: 950 42 233
E-post: stray@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Glenn Tore Stray jobber i UNION Eiendomskapital med verdimaksimering av eiendommene i selskapets portefølje. Hovedfokus er aktiv leietakerpleie, restrukturering og reforhandling av leieavtaler, identifisering av potensielle utviklingsscenarioer, og utvikling av eiendom. Stray har jobbet i selskapet siden 2007, og har ni års erfaring som eiendomsutvikler og -forvalter. Han har tidligere jobbet som næringsmegler i MeglerCompagniet AS i Oslo. Stray er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Anders Pedersen - lav

Anders Pedersen

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 90
Mobil: 930 13 761
E-post: pedersen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Anders Pedersen jobber i UNION Eiendomskapital og vil fungere som daglig leder for UNION Core Real Estate Fund. Pedersen har ti års bakgrunn fra Norwegian Hull Club, hovedsakelig som investeringsdirektør. Rollen som investeringsdirektør innbefattet forvaltning av eiendomsportefølje, samt flere styreverv i eiendomsselskaper/-fond. Pedersen har også bakgrunn fra EY som revisor/konsulent og er utdannet siviløkonom fra NHH.

20130821NB-216

Torgeir Røstberg

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 43
Mobil: 982 06 859
E-post: rostberg@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Torgeir Røstberg jobber som controller i UNION Eiendomskapital, hvor han har vært ansatt siden 2006. Hovedoppgaver er økonomisk forvaltning og rapportering av Storebrand Eiendomsfond og enkeltstående sydikater. Røstberg har tidligere erfaring med revisjon fra Ernst & Young AS. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Bodø.

20140528NB-123_1

Katrine Duns

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 41
Mobil: 922 49 960
E-post: duns@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Katrine Duns jobber med forvaltning av UNION Eiendomskapitals eiendomssyndikater. Hovedoppgaver er eiendomsforvaltning, oppfølging og rapportering til selskapenes investorer. Katrine Duns ble ansatt i UNION Eiendomskapital i begynnelsen av 2006. Hun har tidligere erfaring som eiendomsforvalter hos Basale Gruppen AS. Katrine Duns er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

20130821NB-261

Kristin Madsen

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 26
Mobil: 909 81 815
E-post: madsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Kristin Madsen jobber med forvaltning av UNION Eiendomskapitals eiendomssyndikater og eiendomsselskaper. Hovedoppgaver er kontraktsforvaltning, oppfølging av leietakere og eiendomsforvaltning, samt controllerfunksjon for eksterne forvaltere. Hun har tidligere jobbet i eiendomsselskapet Coronado AS, og kommer fra stillingen som teamleder for kontraktsforvaltning i ForvaltningsCompagniet AS. Madsen har til sammen 16 års erfaring innen kontrakts- og eiendomsforvaltning.

20130821NB-204

Marius Alfredsen

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 64
Mobil: 905 20 610
E-post: alfredsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Marius Alfredsen har ansvar for konsolidering og rapportering av eiendomsfondet UNION Eiendomsinvest Norge ASA og enkeltstående eiendomssyndikater. Alfredsen har mer enn ni års erfaring fra revisjon hos Deloitte, samt fra egen praksis. Han har også erfaring med forretningsførsel for ulike selskapsstrukturer innenfor finans og eiendom. Alfredsen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor ved Norges Handelshøyskole.

Hege Rebård - lav

Hege Rebård

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 29
Mobil: 986 39 707
E-post: rebard@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Hege Rebård jobber som regnskapsansvarlig i UNION Eiendomskapital og har ansvaret for alle regnskapene for syndikater og investorer som ligger under UNION Investorservice. Hun ble ansatt i UNION Eiendomskapital AS i August 2014. Rebård har ca 20 års regnskapserfaring innen eiendomsselskaper, private investorer og shipping. Hun har jobbet 17 år i Torvald Klaveness Gruppen og kommer fra stillingen som regnskapssjef i Storebrand Eiendom AS. Hege er utdannet ved distriktshøyskolen i Bø i Telemark (revisjonsstudiet) og har regnskapsførerautorisasjon fra Finanstilsynet.

johan-hamre-ny-lav

Johan Hamre

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 37
Mobil: 400 77 650
E-post: hamre@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Johan Hamre jobber i UNION med finansiell og strategisk rådgivning, M&A og eiendomstransaksjoner. Hamre har jobbet i UNION siden 2007, først som junioranalytiker, deretter i UNION Corporate og UNION Eiendomskapital. Hamre har studert økonomi, administrasjon og finans ved Handelshøyskolen BI, samt Real Estate Finance ved University of Amsterdam.

Agneta Gilland, stor

Agneta Gilland

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 94
Mobil: 916 20 754
E-post: gilland@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Agneta Gilland jobber som regnskapsmedarbeider i UNION Eiendomskapital med ansvar for daglig oppfølging av syndikatene, oppfølging av inngående fakturaer, mva rapportering, balanse- og bank avstemminger med mer. Gilland har tidligere jobbet hos Rezidor som regnskapsmedarbeider for Radisson hoteller i ni år, og deretter som regnskapskonsulent hos NorSun AS i syv år. Gilland er utdannet tremøbelkonservator i Firenze, Italia.

Haakon Flinder- lite

Haakon Kvalheim Flinder

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 33
Mobil: 454 59 906
E-post: flinder@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Haakon Flinder jobber i UNION med finansiell og strategisk rådgivning, M&A og eiendomstransaksjoner. Flinder ble ansatt i 2015. Han har tidligere jobbet for ABG Sundal Collier mens han tok sin bachelor. Flinder har BSc i økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI, samt MSc i Business Finance ved Queen Mary University of London.

Pål Kumle- lavoppløselig

Pål Kumle

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 36
Mobil: 986 83 877
E-post: kumle@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Pål Kumle jobber i UNION med finansiell og strategisk rådgivning, M&A og eiendomstransaksjoner. Kumle ble ansatt i 2015 og jobber i UNION Eiendomskapital. Han har tidligere jobbet fire år i BDO Transaksjonsrådgivning med Due Diligence, verdivurdering og annen transaksjonsstøtte. Kumle har master med hovedprofil i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Henrik Eide Arnesen- lavoppløselig

Henrik Eide Arnesen

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 49
Mobil: 930 21 686
E-post: arnesen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Henrik Eide Arnesen jobber i UNION Eiendomskapital med finansiell og strategisk rådgivning, M&A og eiendomstransaksjoner. Arnesen ble ansatt i 2015. Han har tidligere jobbet to år i EY Assurance med fokus på regulerte virksomheter. Arnesen har master med hovedprofil i finans og strategi fra Copenhagen Business School (CBS).

are-dalskau

Are Dalskau

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 988 20 567
E-post: dalskau@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Are Dalskau jobber som controller i UNION Eiendomskapital, med ansvar for Frost Retail Properties AS. Dalskau ble ansatt i UNION Eiendomskapital i April 2017. Dalskau har 17 år med erfaring som controller og forretningsførsel, de siste 14 årene i ICA Eiendom Norge AS og ICA Norge AS. Dalskau er utdannet som bachelor i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

 

ylva-lav

Ylva Göransson

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 930 24 082
E-post: goransson@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Ylva Göransson jobber som Group Controller i UNION Eiendomskapital, med ansvar for Frost Retail Properties AS. Göransson ble ansatt i UNION Eiendomskapital i April 2017. Göransson har 14 år med erfaring fra Eiendomsbransjen. Ylva har de siste 14 årene arbeidet som Controller og CFO i ICA Eiendom Norge AS.  Hun har også arbeidet som konsulent i Accenture AS. Göransson har en master i Økonomi og Administrasjon fra Lunds Universitet i Sverige og Simon Fraser University i Vancouver, Canada.

pal-saga-lav

Pål Saga

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 952 98 539
E-post: saga@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Pål Saga jobber i UNION Eiendomskapital med verdimaksimering av eiendommene i selskapets portefølje gjennom aktiv leietakerpleie, herunder restrukturering og reforhandling av leieavtaler, og eiendomsutvikling. Saga har 22 års erfaring med fokus på utleie, reforhandling, utvikling, prosjektdeltagelse og leietakerpleie i ulike eiendommer. De siste årene har vært rettet mot retail i kjøpesenter for Steen & Strøm Norge AS. Saga er utdannet ingeniør fra Gøteborg og Gjøvik Ingeniørhøgskole.

oskar-olafsson-lav

Oskar Olafsson

UNION Eiendomskapital
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 976 02 825
E-post: olafsson@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Oskar Olafsson jobber i UNION med eiendomsforvaltning og rapportering på de ulike eiendommene. Olafsson ble ansatt i august 2017 og jobber i UNION Eiendomskapital. Olafsson har en bachelor i Business Administration med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI.

 


UNION Corporate

20120110NB-002-lavoppløselig

Hroar Nilsen

UNION Corporate Partner UNION Gruppen
x Telefon: 23 11 69 69
Mobil: 901 46 650
E-post: nilsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Hroar Nilsen er leder i UNION Corporate og partner i UNION Gruppen. Nilsen har mange års erfaring innen salg og markedsføring fra ulike stillinger hos Rank Xerox og Nokia. Han har blant annet vært direktør i Christiania Markets, samt arbeidet til sammen ni år i First Securites som direktør i Corporate Finance. De siste syv årene har Nilsen vært partner og Head of Sales i Sector Asset Management.

Alexander_Stensrud

Alexander Stensrud

UNION Corporate Equity Sales
x Telefon: 23 11 69 34
Mobil: 415 62 709
E-post: stensrud@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Alexander Stensrud jobber i UNION Corporate med kapitalinnhenting og oppfølging av investorer. Stensrud har mange års erfaring med finansiell rådgivning, analyse og corporate finance. Han har blant annet jobbet i Agilis Gruppen, Orion Securities og IBM Global Finance. Stensrud er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har autorisasjon for utøvelse av corporate finance og fondsmegling fra Norges Fondsmeglerforbund.

pal-stromskroken-lav

Pål Strømskroken

UNION Corporate Equity Sales
x Telefon: 23 11 69 35
Mobil: 908 46 827
E-post: stromskroken@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Pål Strømskroken jobber i UNION Corporate med rådgiving, kapitalinnhenting samt oppfølging av investorer og tilrettelegging av prosjekter. Han har vært ansatt i UNION siden 2011. Strømskroken har flere års erfaring med kapitalforvaltning og har tidligere jobbet blant annet hos Danske Markets. Han er utdannet med en Bachelor In Business & Management fra Heriot–Watt University i Skottland og er autorisert fondsmegler fra Norges Fondsmeglerforbund.

Jørgen Falch- Monsen, lite

Jørgen Falch-Monsen

UNION Corporate
x Telefon: 23 11 69 38
Mobil: 976 89 814
E-post: jfm@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Jørgen Falch-Monsen jobber i UNION Corporate med kapitalinnhenting og oppfølging av investorer. Falch-Monsen har mange års erfaring fra rådgiving og Corporate finance innen næringseiendom. Han har bred erfaring som rådgiver for norske -og internasjonale investorer, både i utlandet og i det norske markedet. Falch-Monsen har en bachelor fra Oxford B. University og har blant annet hatt ledene stillinger i Carlton Rezidor Group og SAS. De siste årene har han jobbet i Colliers International.

fredrik-egeland-lav

Fredrik Egeland

UNION Corporate
x Telefon: 23 11 69 80
Mobil: 408 65 594
E-post: egeland@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Fredrik Egeland jobber i UNION Corporate med finansiell og strategisk rådgivning, M&A og eiendomstransaksjoner. Egeland har tidligere jobbet fire år i BDO Transaksjonsrådgivning med finansiell due diligence og verdivurdering. Egeland har master med hovedprofil i finans fra Handelshøyskolen BI.


UNION Management

pal-bolstad-ny-lav

Pål Bolstad

UNION Management Daglig leder UNION Management
Partner UNION Management
x Telefon: 23 11 69 91
Mobil: 958 39 583
E-post: bolstad@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Pål Bolstad er partner og daglig leder i UNION Management AS – en totalleverandør av tekniske tjenester innen næringseiendom. Herunder eiendomsutvikling, teknisk rådgivning, prosjektledelse, teknisk drift for eier og leietakere. Bolstad har over 20 års erfaring innen teknisk drift av næringseiendommer. Han har tidligere jobbet som daglig leder i DriftsCompagniet AS med teknisk ansvar for ca. 1,4 mill. m2 og 12 ansatte, og har erfaring fra mer enn 50 teknisk due diligence samt store og små utviklingsprosjekter.

Jan Sørlie

Jan Sørlie

UNION Management
x Telefon: 23 11 69 93
Mobil: 416 38 653
E-post: sorlie@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Jan Sørlie jobber som teknisk forvalter i UNION Management, med hovedansvar for teknisk drift av eiendommene. Herunder etablering og oppfølging av felles- og gårdeierbudsjetter, rehabilitering og vedlikehold. Sørlie har vært ansatt siden oppstarten av UM i 2010. Han har tidligere jobbet i DriftsCompaginet AS, Marius Mangement AS og Saga Petrolium AS med tilsvarende oppgaver. Sørlie har 25 års erfaring som elektriker og bas på større byggeprosjekter. Han er også utdannet som Driftsøkonom.

ingar-rognas-ny-lav

Ingar Rognås

UNION Management
x Telefon: 23 11 69 92
Mobil: 924 85 785
E-post: rognas@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Ingar Rognås jobber som teknisk rådgiver i UNION Management, med ansvar for teknisk drift, prosjektledelse og rådgiving, spesielt teknisk due diligence. Rognås har vært ansatt i UNION Management siden selskapets oppstart i januar 2010. Han har tidligere jobbet syv år i DriftsCompagniet, vært driftssjef i Aberdeen Property Investors, og arbeidet i Ingeniørbygg. Rognås har mer enn 15 års erfaring innen drift og vedlikehold av næringseiendommer.

OSLO 20121211Portretter for UNIONFOTO: nyebilder.no

Joakim Nordin

UNION Management
x Telefon: 23 11 69 47
Mobil: 489 94 242
E-post: nordin@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Joakim Nordin jobber som teknisk forvalter i UNION Management, med ansvar for teknisk drift og prosjektledelse. Han har tidligere jobbet i Otto Olsen Bygg AS, DriftsCompagniet AS, Vika Eiendomsforvaltning AS og NEAS AS. Nordin har mer enn 15 års erfaring innen drift og vedlikehold av næringseiendommer.

Viggo Danielsen, komprimert

Viggo Danielsen

UNION Management Daglig leder UNION Management Vest
x Telefon: 52 97 73 70
Mobil: 919 19 144
E-post: danielsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Viggo Danielsen er partner og daglig leder i UNION Management Vest AS; En totalleverandør av tekniske tjenester innen næringseiendom, herunder eiendomsutvikling, teknisk rådgivning, prosjektledelse og teknisk drift for eier og leietakere. Danielsen har over 20 års erfaring innen teknisk drift av næringseiendommer, blant annet som daglig leder og eier av det Stavanger-baserte vaktmesterfirmaet Danielsen Service.

Kenneth Meland, komprimert

Kenneth Meland

UNION Management
x Telefon: 52 97 73 71
Mobil: 976 36 954
E-post: meland@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Kenneth Meland er forvaltningssjef i UNION Management Vest. Hans hovedansvar er håndtering av alle inngåtte forvaltnings- og driftsavtaler. Meland har tidligere jobbet fem år med boligforvaltning i OBOS, og har også bakgrunn fra innenlands betalingsformidling i SpareBank 1. Meland er utdannet ved Handelshøyskolen BI Stavanger, og har en bachelor grad i markedskommunikasjon.

Josef F Schlezinger, lite

Josef F. Schlezinger

UNION Management Daglig leder UNION Management Sør
x Telefon:
Mobil: 416 36 983
E-post: josef@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Josef F. Schlezinger er partner og daglig leder i UNION Management Sør AS – en totalleverandør av tekniske tjenester innen næringseiendom. Herunder eiendomsutvikling, teknisk rådgivning, prosjektledelse, teknisk drift for eier og leietakere. Josef har en Bachelor of Economics samt en Master of Science in International Management. Arbeidserfaring fra PricewaterhouseCoopers og flere år som selvstendig næringsdrivende.

daniel-stordal-lav

Daniel Størdal

UNION Management
x Telefon:
Mobil: 934 87 220
E-post: stordal@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Daniel Størdal jobber som teknisk forvalter i UNION Management, med ansvar for teknisk drift og prosjektledelse. Størdal har tidligere jobbet for Evalue AS og Sebra forvaltning AS og har 3 års erfaring innen forvaltning av eiendommer.

 


UNION Gruppen

Øystein Landvik

Øystein A. Landvik

UNION Gruppen CEO/Partner UNION Gruppen
x Telefon: 23 11 69 11
Mobil: 922 63 131
E-post: landvik@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Øystein A. Landvik er administrerende direktør og partner i UNION Gruppen med tilhørende datterselskaper. Landvik har hovedfokus på utvikling av gruppens produkter og kunderelasjoner. Han har mer enn 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet, som partner eller eier av de selskapene han har arbeidet i. Landvik var med å etablere UNION Gruppen i 2002, og med å bygge opp Norsk Nærings Megling AS (NNM) siden 1984. Landvik er utdannet statsautorisert eiendomsmegler CCIM.

20130821NB-316

Siv Blanca Børge-Ask

UNION Gruppen Juridisk direktør
x Telefon: 23 11 69 22
Mobil: 934 80 018
E-post: sba@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Siv Blanca Børge-Ask er advokat og juridisk direktør i UNION Gruppen AS med datterselskaper. Børge-Ask er ansvarlig for den juridiske rådgivningen innenfor konsernets ulike virksomheter, herunder verdipapirkonsesjonsmessige forhold og Corporate Governance. Børge-Ask har juridisk embetseksamen fra Universitet i Oslo og har tidligere erfaring som advokat og dommerfullmektig. De siste 13 årene har hun arbeidet som advokat i Storebrands konsernjuridiske avdeling, hvor hun var juridisk direktør de tre siste årene.

20110905NB-026-K

Marianne Meyer Morris

UNION Gruppen Regnskapssjef
x Telefon: 23 11 69 28
Mobil: 952 83 221
E-post: morris@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Marianne Meyer Morris er regnskapssjef i UNION Gruppen og tilhørende datterselskaper, hvor hun har vært ansatt siden 2006. Morris har mer en 30 års arbeidserfaring med økonomi, regnskap og administrasjon. Herunder 20 år som financial manager i Opticom ASA og tilhørende morselskaper. Morris er utdannet ved Handlesskolen i Trondheim og ved Handelshøyskolen BI.

20150108NB-187_komprimert

Jo W. Gullhaugen

UNION Gruppen Leder Analyse
x Telefon: 23 11 69 31
Mobil: 901 79 941
E-post: gullhaugen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Jo W. Gullhaugen leder analyseavdelingen i UNION Gruppen og er analysesjef for gruppens datterselskaper. Analyseavdelingen bistår kunder og ansatte med analyse- og informasjonsrelaterte oppgaver. Gullhaugen ble ansatt i UNION i 2014. Han kom fra stillingen som investeringssjef i Storebrand der han har jobbet i ni år. I Storebrand Kapitalforvaltning har han i tillegg til eiendom jobbet med private equity, aksje- og rentefond. De siste årene var Gullhaugen ansvarlig for forvaltningen av innskuddspensjonsporteføljene. Han har tidligere jobbet som konsulent i Ernst & Young. Gullhaugen er utdannet siviløkonom fra NHH og autorisert porteføljeforvalter fra samme sted. Han har også tilleggsutdanning innen private equity fra Oxford University.

OSLO 20151209Portretter for UNION.Foto: nyebilder.no

Robert Nystad

UNION Gruppen Analytiker
x Telefon: 23 11 69 14
Mobil: 906 19 758
E-post: nystad@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Robert Nystad jobber som Senior analytiker og bistår kunder og medarbeidere med analyse- og informasjonsrelaterte oppgaver. Han har vært ansatt i UNION Gruppen siden 2010, hvorav de første tre årene som analyseassistent. Nystad er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med fordypning i finansiell økonomi.

OSLO 20150817Portretter for UNION næringsmegling.Foto: nyebilder.no

Haakon Alnes Høiberg

UNION Gruppen Analytiker
x Telefon: 23 11 69 95
Mobil: 924 48 157
E-post: hoiberg@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Haakon Høiberg jobber som analytiker i UNION Gruppen og bistår kunder og medarbeidere med analyser og markedsinformasjon. Høiberg er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i finans. Under studiene har Høiberg jobbet som journalist i Finansavisen.

 

 

20130604NB-103-web6

Marianne Grimstvedt Sydsæter

UNION Gruppen Leder Back Office
x Telefon: 23 11 69 02
Mobil: 934 45 159
E-post: sydsaeter@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Marianne Grimstvedt Sydsæter er Leder for Back office i UNION Gruppen, med hovedansvar for back office funksjonen, support og resepsjon. Sydsæter har over 15 års erfaring innen salgssupport, kontor og administrasjon i ulike bransjer. Tidligere har hun jobbet åtte år i Optimum ASA som kontorsjef og administrasjonssjef, og de to siste årene i Medtronic Norge AS som Sales Support Supervisor og Tender Coordinator. Sydsæter er utdannet markedsøkonom fra Næringsakademiet.

Utdannet Markedsøkonom.

Cathrine Brox Edgren, lite

Cathrine Brox Edgren

UNION Gruppen Administrasjonsmedarbeider
x Telefon: 23 11 69 03
Mobil: 970 31 595
E-post: edgren@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Cathrine Brox Edgren er administrasjonsmedarbeider og resepsjonist i UNION Gruppen. Edgren har lang erfaring fra flere servicestillinger, innenfor flere ulike bransjer. Edgren har jobbet ti år som flyvertinne i Thomas Cook Airlines, reiselivskonsulent hos Turretur Reiser, resepsjonsmedarbeider hos Telenor Arena Fitness og Spa, og de fire siste årene som kafeansvarlig ved Kafe Odonata . Edgren har utdannelse fra handel og kontor, administrasjon og markedsføring.

Karin Hagen- lav (1)

Karin Reinholdt Hagen

UNION Gruppen Markedssjef
x Telefon: 23 11 69 12
Mobil: 900 32 412
E-post: hagen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Karin R Hagen er markedssjef for UNION Gruppen og tilhørende datterselskaper. Hagen er ansvarlig for marked, kommunikasjon, PR og event. Hun har 13 års erfaring fra markeds- og kommunikasjonsarbeid, og har jobbet de siste 3 årene innen eiendom som markedssjef i GVA CRE Norway. Hagen har også erfaring fra byråsiden som prosjektleder, konsulent, markedssjef og COO. Hagen har gått fire år på Norges Markedshøyskole med spesialisering i service ledelse og tjeneste markedsføring.


Styret

Bjørn Henningsen

Bjørn Henningsen

Styreleder
x Telefon: 23 11 69 67
Mobil: 908 22 797
E-post: henningsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Bjørn Henningsen er daglig leder i UNION Eiendomskapital, som han var med å etablere i 2004. Han er partner i UNION Gruppen. Utover rollen som daglig leder er hans hovedfokusområder kjøp/salg av eiendom, finansiering samt skape verdier på eiendommene som UEK forvalter. Henningsen har 26 års erfaring fra eiendomsmarkedet i Norge, herav 13 års erfaring fra bank med hovedfokus på finansiering av næringseiendom, og deretter 12 års erfaring med eiendomsinvestering og eiendomsutvikling. Henningsen er siviløkonom fra Herriot-Watt University i Skottland.

Øystein Landvik

Øystein A. Landvik

Styremedlem
x Telefon: 23 11 69 11
Mobil: 922 63 131
E-post: landvik@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Øystein A. Landvik er administrerende direktør og partner i UNION Gruppen med tilhørende datterselskaper. Landvik har hovedfokus på utvikling av gruppens produkter og kunderelasjoner. Han har mer enn 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet, som partner eller eier av de selskapene han har arbeidet i. Landvik var med å etablere UNION Gruppen i 2002, og med å bygge opp Norsk Nærings Megling AS (NNM) siden 1984. Landvik er utdannet statsautorisert eiendomsmegler CCIM.

Lars Even Moe

Lars Even Moe

Styremedlem
x Telefon: 23 11 69 68
Mobil: 982 18 792
E-post: moe@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Lars Even Moe er partner i UNION Gruppen med hovedansvar for UNIONs strukturerte eiendoms- produkter, herunder Storebrand Eiendomsfond og UNION Eiendomsinvest Norge AS. I tillegg er hans hovedfokus kjøp, finansiering og salg av eiendom. Moe var ansvarlig for etableringen av Norges første eiendomsfond for institusjonelle investorer hos Aberdeen Property Investors, før etableringen av UNION. Moe har 19 års erfaring med eiendomsinvesteringer, og er siviløkonom fra BI.