UNION Corporate

20120110NB-002-lavoppløselig

Hroar Nilsen

UNION Corporate Partner UNION Gruppen
x Telefon: 23 11 69 69
Mobil: 901 46 650
E-post: nilsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Hroar Nilsen er leder i UNION Corporate og partner i UNION Gruppen. Nilsen har mange års erfaring innen salg og markedsføring fra ulike stillinger hos Rank Xerox og Nokia. Han har blant annet vært direktør i Christiania Markets, samt arbeidet til sammen ni år i First Securites som direktør i Corporate Finance. De siste syv årene har Nilsen vært partner og Head of Sales i Sector Asset Management.

Alexander_Stensrud

Alexander Stensrud

UNION Corporate Equity Sales
x Telefon: 23 11 69 34
Mobil: 415 62 709
E-post: stensrud@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Alexander Stensrud jobber i UNION Corporate med kapitalinnhenting og oppfølging av investorer. Stensrud har mange års erfaring med finansiell rådgivning, analyse og corporate finance. Han har blant annet jobbet i Agilis Gruppen, Orion Securities og IBM Global Finance. Stensrud er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har autorisasjon for utøvelse av corporate finance og fondsmegling fra Norges Fondsmeglerforbund.

pal-stromskroken-lav

Pål Strømskroken

UNION Corporate Equity Sales
x Telefon: 23 11 69 35
Mobil: 908 46 827
E-post: stromskroken@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Pål Strømskroken jobber i UNION Corporate med rådgiving, kapitalinnhenting samt oppfølging av investorer og tilrettelegging av prosjekter. Han har vært ansatt i UNION siden 2011. Strømskroken har flere års erfaring med kapitalforvaltning og har tidligere jobbet blant annet hos Danske Markets. Han er utdannet med en Bachelor In Business & Management fra Heriot–Watt University i Skottland og er autorisert fondsmegler fra Norges Fondsmeglerforbund.

Jørgen Falch- Monsen, lite

Jørgen Falch-Monsen

UNION Corporate
x Telefon: 23 11 69 38
Mobil: 976 89 814
E-post: jfm@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Jørgen Falch-Monsen jobber i UNION Corporate med kapitalinnhenting og oppfølging av investorer. Falch-Monsen har mange års erfaring fra rådgiving og Corporate finance innen næringseiendom. Han har bred erfaring som rådgiver for norske -og internasjonale investorer, både i utlandet og i det norske markedet. Falch-Monsen har en bachelor fra Oxford B. University og har blant annet hatt ledene stillinger i Carlton Rezidor Group og SAS. De siste årene har han jobbet i Colliers International.