UNION Management

pal-bolstad-ny-lav

Pål Bolstad

UNION Management Daglig leder UNION Management
Partner UNION Management
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 958 39 583
E-post: bolstad@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Pål Bolstad er partner og daglig leder i UNION Management AS – en totalleverandør av tekniske tjenester innen næringseiendom. Herunder eiendomsutvikling, teknisk rådgivning, prosjektledelse, teknisk drift for eier og leietakere. Bolstad har over 20 års erfaring innen teknisk drift av næringseiendommer. Han har tidligere jobbet som daglig leder i DriftsCompagniet AS med teknisk ansvar for ca. 1,4 mill. m2 og 12 ansatte, og har erfaring fra mer enn 50 teknisk due diligence samt store og små utviklingsprosjekter.

Jan Sørlie

Jan Sørlie

UNION Management
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 416 38 653
E-post: sorlie@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Jan Sørlie jobber som teknisk forvalter i UNION Management, med hovedansvar for teknisk drift av eiendommene. Herunder etablering og oppfølging av felles- og gårdeierbudsjetter, rehabilitering og vedlikehold. Sørlie har vært ansatt siden oppstarten av UM i 2010. Han har tidligere jobbet i DriftsCompaginet AS, Marius Mangement AS og Saga Petrolium AS med tilsvarende oppgaver. Sørlie har 25 års erfaring som elektriker og bas på større byggeprosjekter. Han er også utdannet som Driftsøkonom.

ingar-rognas-ny-lav

Ingar Rognås

UNION Management
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 924 85 785
E-post: rognas@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Ingar Rognås jobber som teknisk rådgiver i UNION Management, med ansvar for teknisk drift, prosjektledelse og rådgiving, spesielt teknisk due diligence. Rognås har vært ansatt i UNION Management siden selskapets oppstart i januar 2010. Han har tidligere jobbet syv år i DriftsCompagniet, vært driftssjef i Aberdeen Property Investors, og arbeidet i Ingeniørbygg. Rognås har mer enn 15 års erfaring innen drift og vedlikehold av næringseiendommer.

Viggo Danielsen, komprimert

Viggo Danielsen

UNION Management Daglig leder UNION Management Vest
x Telefon: 52 97 73 70
Mobil: 919 19 144
E-post: danielsen@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Viggo Danielsen er partner og daglig leder i UNION Management Vest AS; En totalleverandør av tekniske tjenester innen næringseiendom, herunder eiendomsutvikling, teknisk rådgivning, prosjektledelse og teknisk drift for eier og leietakere. Danielsen har over 20 års erfaring innen teknisk drift av næringseiendommer, blant annet som daglig leder og eier av det Stavanger-baserte vaktmesterfirmaet Danielsen Service.

Kenneth Meland, komprimert

Kenneth Meland

UNION Management
x Telefon: 52 97 73 71
Mobil: 976 36 954
E-post: meland@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Kenneth Meland er forvaltningssjef i UNION Management Vest. Hans hovedansvar er håndtering av alle inngåtte forvaltnings- og driftsavtaler. Meland har tidligere jobbet fem år med boligforvaltning i OBOS, og har også bakgrunn fra innenlands betalingsformidling i SpareBank 1. Meland er utdannet ved Handelshøyskolen BI Stavanger, og har en bachelor grad i markedskommunikasjon.

Josef F Schlezinger, lite

Josef F. Schlezinger

UNION Management Daglig leder UNION Management Sør
x Telefon:
Mobil: 416 36 983
E-post: josef@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Josef F. Schlezinger er partner og daglig leder i UNION Management Sør AS – en totalleverandør av tekniske tjenester innen næringseiendom. Herunder eiendomsutvikling, teknisk rådgivning, prosjektledelse, teknisk drift for eier og leietakere. Josef har en Bachelor of Economics samt en Master of Science in International Management. Arbeidserfaring fra PricewaterhouseCoopers og flere år som selvstendig næringsdrivende.

daniel-stordal-lav

Daniel Størdal

UNION Management
x Telefon: 23 11 69 00
Mobil: 934 87 220
E-post: stordal@union.no
Last ned kontaktinformasjon

Daniel Størdal jobber som teknisk forvalter i UNION Management, med ansvar for teknisk drift og prosjektledelse. Størdal har tidligere jobbet for Evalue AS og Sebra forvaltning AS og har 3 års erfaring innen forvaltning av eiendommer.