MØLLEPARKEN - Lei lokaler i et kreativt miljø - kontor og lager

Mølleparken 4

0589 Oslo, Bjerke

143 - 818 m²

Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering

Kontakt

Kristoffer Hagelsteen

Mob: +47 474 88 787
hagelsteen@union.no
Mons Knudtzon

Mob: +47 479 57 374
knudtzon@union.no

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Beskrivelse

Nå er det mulighet til å leie lokaler i det kreative miljøet som er blitt Mølleparken. Mølleparken er et gammel industriområdet som i de siste årene har bli konvertert til et omfattende miljø av kreative bedrifter som ønsker kontorlokaler med særpreg og sjel. Mølleparken består av en rekke bygg som ligger langs Akerselven. Beliggenheten litt nord for Grunerløkka gjør dette til et attraktivt området for bedrifter som ønsker å ligge i et pulserende og levende miljø. Dette har gjort at en rekke bedrifter innenfor underholding, markedsføring og media har valgt å plassere seg i Mølleparken.

Bland de som allerede har valgt Mølleparken ligger 4 Storyline Studios, 4 1/2 Film, Maipo Film, Schjærven AS, Go Electra AS, Prolyd AS, Red Bull Norway, RevisionsBureauet AS m. fl.

Området rundt bygget er preget av naturskjønne omgivelser, med direkte tilgang til friområder og turstier. I tilegg kan man tilby alle leietagere en stor felles takterrasse som vender mot elven. Denne takterrassen kan også leies for større arrangementer om ønskelig.

Mølleparken 4 ligger med et representativt og oppusset inngangsparti - som vender mot Akerselven.

 

Ledig areal: 

1. etg - 500 kvm - kombinasjon av kontor og lager / lydstudio

4. etg - 436 kvm - kontor 

4. etg - 410 kvm - lager 

- Kontor og lager i 4. etg leies samlet

 

5. etg - 818 kvm - kontor

 

7. etg - 143 kvm - Kontor

 

 Beliggenhet

Mølleparken 4 ligger i øvre del Grünerløkka, midt mellom Birkelunden, Markus Thranes gate og Aleksander Kiellands plass. Mølleparken er et gammelt industriområde fra tiden etter den industrielle revolusjon, som de siste ti-årene har blitt omdannet til i et spennende, sjelfullt og mangfoldig næringsområde rett ved Akerselva. Kreativiteten og engasjementet fra den tid området huset industrivirksomhet som spinnerier, sagbruk og støperier, preger fortsatt miljøet. I dag er Mølleparken et attraktivt tilholdssted for kreative bedrifter innen media, film og IT-virksomhet.  

Mølleparken 4 har en moderne og særpreget fasade, som gjør bygget lett tilgjengelig og synlig for ansatte, besøkende og forbipasserende. 

Pulserende Grünerløkka, Aleksander Kiellands Plass og Vulkan ligger i spaseravstand, med et rikt tilbud av alle servicefunksjoner, treningstilbud, café-/restauranttilbud og handel som man måtte ønske seg.Adkomst

Kollektivtrafikk: Nærmeste holdeplasser er Biermannsgate og Birkelunden som ligger få minutter unna til fots. Her stopper trikk 11, 12 og 13. Mange buss-forbindelser fra Alexander Kiellands plass.

Bil: Enkel adkomst via Ring 2 eller Sannergata. God parkeringsdekning på eiendommen med 30 p-plasser.     Lokalene / innhold

Vi har både rene kontorlokaler og kontor som kan leies i sammenheng med lagerarealet. Lokalene kan leies "as is" eller tilpasset leietaker og passer til rene kontorbrukere. Her kan man få flotte lokaler med god utsikt. I 4. etg er det mulig å leie kontorlokaler med enkel adkomst til lageret. Lageret har direkte innkjøring for lastebil.