Smarte kontorløsninger i Vollsveien 6

Smarte kontorløsninger i Vollsveien 6

Med støtte av ny forskning og egne studier har facility- og management selskapet Coor utviklet smarte kontorløsninger som skal øke bedriftens produktivitet, innovasjon og medarbeidernes tilfredshet. Trådløse sensorer som reagerer på kroppsvarme er installert på alle arbeidsplasser, inklusiv møterom, stillerom og sosiale soner. Disse overfører data om ”kalde stoler” og faktisk bruk, slik at bedriften kan optimalisere bruken av sine arbeidsområder til de ansattes arbeidsmønster. Sensorene hjelper bedrifter å lykkes med fleksibel plassutnyttelse og tilpasning av kontoret til skiftende behov. Coor har leid 2 100 m2 i Vollsveien 6 på Lysaker til sitt nye hovedkontor. Her har Coor implementert sine egenutviklede, smarte løsninger:

Kista HQ 2014 3399 (3)Det er bra for ryggen å stå og jobbe, men likevel sitter de fleste. For å hjelpe de ansatte å stå mens de jobber, hever renholderne alle skrivebordene på kvelden. For å få de ansatte til å bevege seg mer på kontoret, har de dessuten bevisst plassert fruktkurver og søppelbøtter slik at de ansatte må gå et stykke for å kaste søppel eller hente frukt. Videre er det sensorer i søppelbøttene som gir beskjed når bøtten er full og må tømmes, hvilket sparer renholdspersonalet for tid. Ved hjelp av QR-koder påført kopimaskiner og konferansefasiliteter kan ansatte som oppdager feil på det tekniske utstyret raskt melde fra om feil ved å scanne koden og sende denne til teknisk ansvarlig fra sin mobil. Ledetiden det tar å reparere utstyret reduseres. Vollveien 6 huser en foregangsbedrift innen ”Internet og Things”, som ved hjelp av teknologi og enkle grep øker effektiviteten samt reduserer kostnader.

Coor drifter også byggets felles kantine, hvor de med konseptet FOOD jobber for å gi de ansatte sunne og spennende måltidsopplevelser.

Fortsatt er 270 – 1530 m² ledig i Vollsveien 6, midt på Lysakerlokket.food

Les mer